Totalentreprenøren med hjerte for Rauland

Vi ønsker å være ditt førstevalg innen entreprenørtjenester i lokalområdet.

Be om pristilbud

Vi lever av fornøyde kunder 

Rauland Maskin AS kan tilby et bredt spekter av tjenester og har hatt mange små og store prosjekter siden vi startet i 2005. Her kan du se noen arbeidsområder som vi kan bistå deg med. Er det noe annet du trenger hjelp med?

Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer om hva vil kan tilby av tjenester.

Brøyting

Rauland Maskin AS har ansvar for vintervedlikehold i hyttefeltene rundt Rauland Skisenter og Holtardalen. Vi brøyter og strør alle hovedveiene og alle parkeringsarealer. Vi har lang erfaring og topp moderne utstyr som sikrer at jobben blir gjort på best mulig måte.

Brøytevakt

I perioder kan det snø store mengder i fjellet og vi er alltid forberedt på dette. Ved spørsmål ang brøyting ring vakttelefonen vår på telefon 902 21 234. bs@raulandmaskin.noRaulandsvegen 1723, Rauland

Bestill brøyting via Brøyte-appen

Skal du på hytten i vinter? Med hjelp av Brøyte-appen kan du nå kan bestille brøyte- og andre hyttetjenester, enkelt, rimelig og effektivt.

Det app-baserte brøytesystemet fungerer slik:

  • Hytteeieren sender oss en epost med Navn, adresse og telefonnummer samt hvilken hytte det gjelder.
  • Hytteeier registreres i systemet og får tildelt en brukerprofil som brukes for å melde ankomst til hytta.
  • Når Hytteeier er registrert i systemet får denne tilsendt en SMS med innloggingsinformasjon og passord.
  • Hytteeier logger seg inn via websiden www.hytteankomst.no eller via mobilappen for å melde ankomst til hytta.

For mer informasjon om hyttetjenester gå til https://hyttetjenester.net

Hus og hyttetomter

Vi hjelper deg med dine hus- eller hytteplaner

Vi utfører grunnarbeid og fundamentering for hus- og hyttetomter. Rauland Maskin er en totalentreprenør som kan ta arbeidet fra urørt tomt til ferdig ringmur/plate. Vi snakker om masseutskifting og komprimering, opparbeidelse av vei og parkering, vann og avløp, strømtilførsel, støttemurer og utomhus arbeid. Med en arbeidsstokk bestående av erfarne folk som sørger for at alle oppdrag blir utført med forventet kvalitet.

Naturstein og hellelegging

Vi har lang erfaring med å legge heller, samt lage murer og trapper med naturstein. Når man legger steiner på gangveier og uteplasser i hagen, bør man velge stein med jevn størrelse for å sikre et godt underlag og gå på. Vi bruker masser med høy kvalitet og med drenerende egenskaper som underlag. Sluttresultatet blir alltid etter kundens ønske!

Prosjektering

Vi bistår deg i hele prosjektet. Både tegning, planlegging og byggesøknader.

Tilpasninger

Tørrmuring, hageopparbeiding og hellelegging. Levering av ulike typer grus.

Grunnarbeid

Alt av infrastruktur med vei, vann, avløp, strøm for hus- og hyttefelt.

Vei, vann og avløp

Bygging av vei, vann og avløpssystemer. 

Vi har lang erfaring med bygging av infrastruktur i hyttefelt og boligfelt. Vi bygger da veier og vann- og avløpsnett tilkoblet kommunalt system eller private anlegg.

Vi lager også mindre avløpsløsninger egnet for hyttebruk. Rauland Maskin kan bistå med faglige vurderinger for valg av renseløsninger og kostnadsvurderinger av mindre avløpsanlegg. Alt arbeid blir utført etter plan- og bygningsloven, og etter gjeldende standarder. Vårt mål er å gjøre prosessen så enkel og effektiv som mulig for deg som eier.

Transport

Fortell oss hva du trenger av alle typer pukk, grus/sand, jord, bærelag og singel.

Vi skaffer og leverer der du måtte ønske. Rauland Maskin har også utstyr for å frakte utstyr og større maskiner. Vi utfører ulike typer transport etter kundens behov. Alt fra maskintransport, varelevering og massetransport. For mer informasjon om våre transporttjenester kan du ringe oss på 902 21 234. Her vil du få svar på det du lurer på.

Du kommer til å bli garantert fornøyd!

Vi vet at fornøyde kunder skaper nye kunder. Derfor vil du oppleve profesjonell håndtering av alt arbeid vi utfører for deg. Du får oppfølging underveis og vil se høy kvalitet i gjennomføring av aktuelle oppdrag.

Kontakt oss