Rauland Maskin

En trygg og effektiv samarbeidspartner i Rauland.

Kontakt oss

Hvem er vi?

Vi en er engasjerende og utførende entreprenør som ønsker å fremme vekst og utvikling i Rauland. Sammen med deg finner den løsningen som passer best for deg. Vi leverer ALLTID tjenester du garantert vil bli fornøyd med. Du vil forholde deg til en entreprenør som planlegger smart.

Prøv oss til ditt neste prosjekt

Rauland Maskin AS er en godkjent lærebedrift med sentral godkjenning i tiltaksklasse 2, og har i dag åtte ansatte som vi er stolte av.

Bjørn Svalastog
Daglig leder, Rauland Maskin AS

Telefon: 911 24 818
E-post: bs@raulandmaskin.no

Visste du at…

Rauland Maskin AS ble Gasellevinner i 2017!

Rauland Maskin ble i 2017 tildelt prisen «Årets Gasellebedrift». Dette er en utmerkelse som deles ut av Dagens Næringsliv i samarbeid med Dun & Bradstreet. Dagens Næringsliv kaller åringen «gasellevinnere» blant «gasellebedrifter» i samtlige av Norges fylker.

Sosiale medier

Rauland Maskin har vært lenge på sosiale medier og bruker Facebook aktivt. Dersom du ønsker jevnlig oppdateringer og annen informasjon, er du velkommen til å like oss eller følge oss på Facebook. 

Besøk vår facebook

Ta kontakt med oss

Du skal få 100% oppmerksomhet fra Rauland Maskin – vi vil være en trygg og sikker partner i ditt hytteprosjekt. Kontakt / ring oss i dag – så tar vi en prat om dine ønsker og behov.

Kontakt oss