Vi hjelper deg med din hyttedrøm i Rauland.

Rauland Maskin AS har et bredt spekter vedr. prosjektering, tegning og byggesøking av byggeprosjekt med bl.a. hytter. Vi tar alle typer grunnarbeid (graving av tomter), infrastruktur med vei, vann, avløp og strøm i alle type hyttefelt.
Vi leverer og monterer pumpestasjoner og infiltrasjonsanlegg. Anleggsrørlegging, levering og sveising av PE-ledningar. 

Du kommer til å bli garantert fornøyd !

Vi vet at fornøyde kunder skaper nye kunder. Derfor vil du oppleve profesjonell håndtering av alt arbeid vi utfører for deg. Du får oppfølging underveis og vil se høy kvalitet i gjennomføring av aktuelle oppdrag.

Ta kontakt med oss.

Du skal få 100% oppmerksom fra Rauland Maskin – vi vil være en trygg og sikker partner i ditt hytteprosjekt. Kontakt / ring oss i dag – så tar vi en prat om dine ønsker og behov. Telefon: +47 902 21 234

Naturstein og hellelegging.

Vi har lang erfaring med å legge heller, samt lage mur og trapper med naturstein. Grunnarbeid må være 100% og gir avkastning på proff gjennomføring og flott utseende. Når man legger steiner på gangveier og uteplasser i hagen, bør man velge stein med jevn størrelse for å sikre et godt underlag og gå på. Vi bruker masser med høy kvalitet og med drenerende egenskaper som underlag.

Sluttresultatet blir alltid etter kundens ønske !

Prosjektering

Vi bistår deg i hele prosjektet. Både tegning, planlegging og byggesøknader.

Grunnarbeid

Alt av infrastruktur med vei, vann, avløp, strøm for hus- og hyttefelt.

Tilpasninger

Tørrmuring, hageopparbeiding og hellelegging. Levering av ulike typer grus.